Marketing eszközök a nyomdából egy építésziroda számára - Építkezés Portál

Marketing eszközök a nyomdából egy építésziroda számára

Szórólapra, plakátra vagy egyéb nyomdaipari marketing eszközre szinte minden iparágban szükség lehet. Nincs ez másként az építőipar esetében sem. Egy építésziroda, felújítással vagy ingatlan értékesítéssel foglalkozó cégnek is szüksége lehet rá, hiszen nemcsak az online lehetőségeket lehet és kell kihasználni.

Az online megoldások, a közösségi média és hirdetések persze rendkívül hasznosak, de nem szabad a nyomdaipari reklámhordozók hatékonyságát sem lebecsülni. A szórólapok például nagyon népszerű megoldást jelentenek még mindig, és egy építésziroda is bátran népszerűsítheti magát velük.

A szórólap pedig rengetegféle lehet. Készíthetünk A5 vagy A6 méretben hagyományos egy van kétoldalú szórólapokat, de bankjegy-szórólapok is szóba jöhetnek, de egyedi méretben és formában is gondolkodhatunk. A szórólapok osztogatása még ma is népszerű megoldás.

Lehet közterületeken, rendezvényeken szórólapot adni az arra járóknak és érdeklődőknek, de megfelelő tárolókba, vagy az iroda pultjaira is kikerülhetnek, sőt, manapság már a postaládákba is bedobják a reklámújságokat kihordók, ha igénylünk ilyen szolgáltatást.

Mi kerülhet fel egy építésziroda szórólapjára?

Érdekes kérdés, hogy milyen céllal és okkal készítjük a szórólapot. Népszerűsíthetjük a céget, vagy a szolgáltatásokat, bemutathatjuk az újdonságokat, és megannyi más módon használhatjuk.

Egyrészt felkerülhet rájuk egy általános leírás a cégről, fel lehet sorolni a szolgáltatásokat, hogy mindenki tudja, miben lehet a cég hasznos a számára, és hol találhatja meg, esetleg milyen e-mail címen vagy telefonszámon érdeklődhet.

Emellett természetesen a szórólap szolgálhat kedvezménykuponként is, vagyis a felmutatása bizonyos szolgáltatásokból kedvezményre jogosíthat fel. Az új szolgáltatásokat is bemutathatjuk a szórólapokon, de az egyes termékek és lehetőségek leírását is feltűntethetjük. Ha valamilyen rendezvényt, bemutatót rendez a cég, akkor a meghívó is készülhet szórólap formájában, de a programokat feltüntethetjük.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada