A nehéz munka keresztbe tehet az egészségnek - Építkezés Portál

A nehéz munka keresztbe tehet az egészségnek

Vannak olyan munkahelyek, amik az átlagosnál jobban megterhelik a dolgozók fizikumát. Az egyik legjobb példa az építőipar, ahol sokan egész nap a tűző napon vagy a szakadó esőben dolgoznak, mások pedig megállás nélkül jönnek-mennek, emelnek.

Az sem szokott segíteni, hogy ebben a munkakörben jellemző a korán kelés, ami egyet jelent az álmossággal és a karikás szemekkel. Ha pedig egyszer legyengül az ember szervezete, akkor a munkáját is sokkal nehezebben fogja tudni ellátni.

CBD-olaj, mint immunerősítő?

Az immunrendszer testünk védőhálója. A feladata, hogy megvédje a testünket a különböző betegségektől. Olyan nagyszerűen működik, hogy meg tudja különböztetni a vírusokat, a parazitákat, a rákos sejteket, a testidegen tárgyakat és az egészséges szöveteket. Amikor érzékeli egy betolakodó kórokozó jelenlétét, akkor azonnal válaszol rá.

A CBD vagy cannabidiol a Cannabis Sativa növény egyik vegyülete, amely nem tartalmaz pszichoaktív összetevőt, tehát nem okoz bódulatot sem. A hatályos jogszabályok értelmében azonban nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy a CBD-olaj bármilyen módon segítene az immunrendszer erősítésében, bár a vizsgálatok már zajlanak.

Természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen természetes vegyülettel harcol a megbetegedések ellen. Azt biztosan kijelenthetjük, hogy az immunpajzsunk felbecsülhetetlen munkát végez, így minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy vigyázzunk rá. A jól működő immunrendszernek egyensúlyra és harmónia van szüksége, amit az építőiparban dolgozóknak is be kell tartaniuk.

Hol lehet beszerezni?

Nagyon óvatosnak kell lennünk, amikor be akarjuk szerezni ezt a fajta olajat, csak a megbízható boltokban és weboldalakon érdemes vásárolni. Másrészt nem ajánlott házi készítményeket csinálni a kannabidiolból, és különösen nem ajánlott gyógyszerként szedni.

Ennek a növénynek a gondolkodás nélküli használata, valamint a házi kinyerése nem garantálja a fogyasztók biztonságát. Inkább bízzuk a szakemberekre, orvosokra, és használjunk annyit, amennyit javasolnak.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada