Szerelmi fészek - Építkezés Portál

Szerelmi fészek

Egy építkezés véghezvitele mindig hatalmas felelősség, stressz és energia. Na meg pénz! Ki ne hallotta volna már a „mi kell az építkezéshez” kérdésre adott klasszikus választ, azaz azt, hogy mindössze három dolog: pénz, pénz és pénz.

Természetesen nem járunk messze az igazságtól, azonban emellett nem árt, ha van egy szilárd kapcsolatunk is, ugyanis ennek híján könnyen a válás dokumentumainak aláírása lehet a következő a generálkivitelező teljesítésigazolásának szignálást követően.

Építkezni, de mikor

Minden kapcsolat, minden élethelyzet más, és az egyéni igények is rendkívül eltérőek. Általánosságban elmondható, hogy az építkezést vagy nagyobb felújítást érdemes akkorra időzíteni, amikor szerelmünk gyümölcse még nem érkezett meg, mi magunk pedig száz százalékig biztosak vagyunk abban, hogy párunkkal képesek leszünk túlélni a rengeteg bizonytalansággal, számos döntéssel, milliónyi problémával tarkított időszakot; továbbá mindent, amit egy építkezés vagy felújítás hoz a hétköznapokba, a helyén tudunk kezelni.

A munkálatok során higgadtan kell döntést hozni, a pár egy hajóban evez, még ha az elképzelések gyakran nem is egy irányba mutatnak. Párunkkal való kapcsolatunkat alapjaiban változtathatja meg a ránk nehezedő nyomás és a bizonytalanság.

Ez kihathat az intimitásra, befolyásolhatja a libidót és a szerelmi életet – erre nem lehet előre felkészülni. De ott és akkor, az építkezés árnyékban tudni kell majd az átmeneti helyzetekkel együtt élni. Fizikai síkon, a szerelemben és lelki téren is.

Túlélésre játszani

Mivel az építkezés, felújítás rengeteg apróbb és nagyobb változással, változtatással jár, szerelmi életünk is hullámvasútra kerülhet. Számos pár számolt be arról, hogy a sok intézni való, a számtalan döntés és az, hogy többfelé kell szakadni, az intimitást is megtépázta, a férfiak gyakran szenvednek potenciazavartól a rájuk nehezedő stressz miatt, a hölgyek pedig libidócsökkenéssel küzdenek a rengeteg megszervezendő munkafolyamat közepette.

Azonban, kellő kitartással, a másikra való odafigyeléssel és érzékenységgel túl lehet élni az építkezést és felújítást, a költözés után pedig minden visszatérhet a rendes kerékvágásba az intimitás területén és szerelmi életünkben is.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada