Rusztikus falburkolatok kölcsönöznek mediterrán hangulatot a XXI századi otthonokba

A modern házak, szép otthonok kisugárzása képes meghatározni az ott élők életminőségét, hiszen a környezet nagy hatással van a mindennapjainkra. Ezért ha reggelente egy harmonikus, kényelmes és békés otthonban ébredünk, akkor az az egész napi hangulatunkat képes meghatározni.

A napi tevékenységeink minősége és a munkateljesítményünk is képes pozitív irányban változni egy lakásfelújítás során.

Az, hogy kinek milyen stílus jön be, az persze változó. Mindenki más közegben érzi jól magát. Van akit kimondottan a fa bútorok és a klasszikus, antik hangulat nyugalma varázsol el és nyugtat meg, még másokat a modern eszközök, a szögletes formák vagy éppen a letisztult, egyszerű stílus tesz boldoggá. Az építészetben és a lakberendezésben persze számtalan olyan stílus létezik, amivel megfelelő hangulatot varázsolhatunk, akármilyen igényekről is legyen szó. A szakemberek ezekkel a személyre szabott stílusokat a színekkel, formákkal, mintákkal és különböző anyagokkal tudják elérni.

Nagy divat manapság a modern miliőbe kevert rusztikus stílus

Rusztikus falburkolatok kölcsönöznek mediterrán hangulatot a XXI századi otthonokba

Rusztikus falburkolatok kölcsönöznek mediterrán hangulatot a XXI századi otthonokba

A rusztikus stílus hódítása a legújabb lakberendezési és építési stílusokat is meghatározza, ezért előszeretettel építtetnek be a lakástulajdonosok rusztikus falburkolatokat. Már korábban is jellemzőek voltak a rusztikus stílusra a mediterrán stílusú merész színek és a durván megmunkált felületek.

Ma még inkább igény mutatkozik a kopottas bútorok, a nyitott kandallók és a takarás nélküli gerendák iránt. Az építőipar pedig boldogan nyújt ebben segítséget és a modern trendeknek megfelelő rusztikus kőburkolatokkal örvendezteti meg a lakástulajdonosokat.

Mára már, a rusztikus kőpanelek és kőcskok a modern mediterrán lakberendezés mutatós elemeivé váltak. A természetes kőlapok varázsa a szabálytalanságukból és változatós színeiből fakad, amelyekhez a kőcsíkok sejtelmessége párosul. A stílus persze nem csak egy-egy falon mutatkozik meg, de akár külső felületen is alkalmazható, így akár az udvar és a kert is tökéletes spirituális közeggé válhat, amely kifejezetten jó hatással van a stresszes hétköznapokra.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada