Nem csak a tűzoltó lehet vonzó a nők számára - Építkezés Portál

Nem csak a tűzoltó lehet vonzó a nők számára

Az egyetemeken tanulók száma egyre nő, miközben a kézzel fogható munkát végzők csökkennek. Amikor megkérdezzük a hölgyeket, hogy melyik munkát látják igazán szexinek, akkor a rendőr és a tűzoltó duó mellett az orvost szokták megemlíteni, a többi szakma azonban a háttérben marad. De mi van azokkal, akik nem tartoznak a fő favoritok közé? Ez azt jelenti, hogy például egy eladó vagy egy építőipari munkás nem lehet vonzó?

Amikor valaki az építőiparban dolgozik, akkor a többiek cigivel a szájában és sörhassal képzelik el. Pedig, ha jobban belegondolunk, akkor az épületek felhúzása, felújítása vagy az utak készítése nagyon fontos, nélkülük nem lenne lakásunk, nem tudnánk a közeli plázába menni, és még az utazás sem lenne kivitelezhető. De akkor hogyan tudunk javítani a statisztikákon?

Szexi munkások is léteznek

Először kezdjük a kinézettel. Egyáltalán nem véletlen, hogy a férfiakat úgy képzelik el, mint akik minden nőt fütyüléssel és illetlen beszólásokkal zaklatnak, miközben oda sem figyelnek magunkra. Ha azonban egy rendes, egyenruhás embert képzelünk magunk elé, aki illedelmesen bánik mindenki, és simán vállára kapja a húsz kilós zsákokat, máris változik a véleményünk.

Az építőipar előnye, hogy rengeteg mozgással jár. Azok, akik egész nap az irodában ülnek könnyen meghíznak, és a szabad idejüket sportolásra kell áldozniuk, feltéve, ha nem akarnak komoly egészségügyi problémáktól szenvedni. Az építkezéseken ezzel szemben sok mozgás, friss levegő és súlyemelés jár, amit egy megfelelő diétával edzésnek is fel lehet fogni.

Vonzalom és tisztaság

A kézzel elvégzett munka egyetlen hátránya, hogy nem nevezhető tisztának, de a műszak lejárta után még mindig dönthetünk az azonnali fürdő mellett. Valójában nemcsak a rendőrök és a tűzoltók lehetnek szexik, hanem egy építkezésen résztvevő munkás is. Ha pedig arra gondolunk, hogy az egyenruha alatt mi bújik meg, akkor szintén élvezni fogjuk a fantáziát. Kár lenne csak azért munkát cserélni, mert a többiek szerint nem elég vonzó az állásunk, hiszen amíg nem szenvedünk erekciós problémáktól, mindegy, hogy mivel keressük a kenyerünket.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada