Mit tartanak a nők a legszexibb férfi szakmának manapság?

Egyes kutatások szerint manapság már rendkívül nehéz helyzetben vannak a férfiak, hiszen sokkal nehezebb a csajozás, mint régen. Nem hogy nehezebb, de a mai modern világban már teljesen megszűnt létezni az a dolog, hogy egy férfi hódítja meg a nőt.

Mostanában ugyanis, már nem a férfiak nézik ki a lányt, és próbálják meg felszedni, hanem fordítva, vagyis egy ideje, már a nők kezdeményeznek, és szívesen veszik kezükbe a dolgokat ha ismerkedésről van szó.

Manapság a nő dönti el, hogy kivel jön össze

A mai modern világban már a legtöbb esetben a hölgyek döntik el hogy kivel létesítenek kapcsolatot, legyen szó hosszú komolyabb viszonyról, vagy csak egy egyéjszakás kalandról. Talán a férfiaknak már nincs is sok beleszólásuk a dologba, ő nekik csak az a feladatuk, hogy türelmesen várjanak, hátha ők lesznek a kiválasztottak.
De vajon ez min múlik? Mégis kik jönnek be manapság a lányoknak?

Minden nő fejében létezik egy férfiideál. Ez azonban az évek múlásával folyamatosan változhat, és míg 17-18 évesen mondjuk irtóztunk a bajszos férfiaktól, lehetséges hogy 25-27 éves korunkra kimondottan imponálni fog az a férfi, akinek van arcszőrzete.

Férfitípusok, akik után minden nő csorgatja a nyálát

Vannak azonban azok a férfi típusok, melyek szinte minden nőnek tetszenek. A hölgyek nem félnek erről őszintén beszélni, így a többség könnyedén elmeséli azt, hogy milyen pasik jönnek be nekik. Elmondásuk szerint például kimondottan vonzónak tartják azokat a férfiakat, akik olyan munkakörben dolgoznak, ahol egyenruhát kell hordaniuk. Ezek lehetnek a tűzoltók, a rendőrök, katonák, vagy akár a mentősök.

Bár a férfiak többsége még mindig azt hiszi, hogy a nők csak a nagyon kigyúrt, kockahasú izompacsirták után fordulnak meg az utcán, valójában ezek az ideálok az elmúlt évek alatt hatalmas változáson ment keresztül. Természetesen párkeresés során, nem az a döntő a lányoknál se, hogy az illető egyenruhában dolgozik, vagy sem, de az biztos hogy előnyének tudható be, ha igen.

A katonák, a rendőrök és a tűzoltók mellett azonban a statisztikák szerint képbe jött még egy olyan szakma, mely a hölgyek szerint az egyik legszexibb szakma is lehetne manapság. Ezeknek pedig kimondottan örülhetnek az építőipari munkások, hiszen a lányok elmondása szerint kimondottan fel tudja kelteni az érdeklődésüket, ha egy férfi kemény fizikai munkát végez, és bizony, a hagyományos kantáros munkásruha is szexi tud lenni!

Hölgyek, legyünk őszinték! Egy építkezés mellett elhaladva az utcán valóban visszafordulunk, ha látunk egy szexi férfit munka közben, munkásruhában? Nem úgy működik ez már manapság, hogy az utcán miniszoknyába sétáló nőci után füttyentgetnek a férfiak, hanem fordítva?

Szakemberek szerint ha egy nőnek bejönnek azok a férfiak akik kemény fizikai munkát dolgoznak nap mint nap, akkor ebből az szűrhető le, hogy tudat alatt keres egy olyan férfit aki egy adott szituációban valóban meg tudná őt védeni. Egy erős férfikép alakul ki a nők fejében ilyenkor, akik mellett megfelelő biztonságban érezhetik magukat.

Támogatás: weboldal megtekintése

Hozzászólás írása