Milyen telefont válasszanak az építőiparban dolgozók?

Az építőiparban gyakran problémát jelenthet a mobiltelefon használata, ugyanis megesik, hogy a telefon a földre kerül, esetleg a bele jutott por miatt tönkremegy. Szerencsére a kínai cégek gondoltak erre a problémára, és olyan robosztus mobiltelefonokat hoztak létre, amelyek kopás gátlóak, így terepjárónak is nevezik őket.

Minden, amit elvárhatunk egy okostelefontól benne van, miközben ellátja azokat, akik magasban dolgoznak, sok por veszi őket körbe, és mindig náluk kell, hogy legyen a telefon.

A Doogee évek óta gyárt ilyen típusú okostelefonokat, és sokan élnek is vele. Az új S95 nevet viselő modell sem okoz csalódást, ha figyelembe vesszük, hogy ki a célközönsége.

Egy sima felhasználónak talán nehezebbnek tűnik az átlagosnál, azonban ha arra gondolunk, hogy az extrémebb körülményekre lett megtervezve, és ehhez nemcsak a megbízható, strapabíró külsőt, hanem esztétikát és hosszú élettartamú akkumulátort is kapunk, akkor egy igen jó telefonnal állunk szemben. Miközben az ára a középkategóriában marad.

A törhetetlen mobil

A robosztus telefon különleges fizikai ellenállással rendelkezik, amit a hozzá felhasznált anyagoknak köszönhet. A fémházak, és gumiborítású szélek mellett a külsejében műanyagot és titánt is fogunk találni, miközben a képernyőjét a Gorilla Glass 4 és egy plusz beépített üveg védik.

Egy sima felhasználónak nem ez lesz a legvonzóbb eszköz a piacon, azonban a munkásoknak elegendő biztonságot ad anélkül, hogy féljenek egy esetleges balesettől.

A 285 grammos súlya ellenére viszonylag könnyű, csak az egyik kezünkkel is tudjuk működtetni, ami a munkafolyamatok során is jól jöhet. Minden oldalgombot könnyedén el lehet érni, az ujjlenyomat érzékelő a jobb oldalon helyezkedik el. A készülék nagymértékben testre szabható, emellett 3 kamerát találunk rajta, arról nem is beszélve, hogy Android 9-en fut, ami az egyike a legmodernebb rendszereknek.

Az ütés és karcállóság mellett a víznek, magas nyomásnak és a hőmérsékletnek is ellenáll. 3 méter mélységben például 4 órán keresztül lehet, hogyha a védőburkolatok rendesen zárva vannak.

Hozzászólás írása