Megérkezett a Godus már Androidra is - Építkezés Portál

Megérkezett a Godus már Androidra is

Egy igazán isteni játék, melynek már a neve is utal rá, hogy tulajdonképpen mi is a feladatuk. Ez ugyanis nem több és nem más, mint Istent játszani. A cél pedig, hogy isteni erőnk használatával elősegítsük egy középkori falu fejlődését. A Godus egy izgalmas stratégiai játék, ami kiválóan idomul a mobil platformhoz, irányítása elképesztően egyszerű.

Nem klasszikus stratégia

Bár stratégiai játéknak tekinthető, azonban mégis számos különbséget mutat az eddig megszokott stratégiai játékoktól. Ebben a játékban ugyanis nincs lehetőségünk arra, hogy a falu népét közvetlen utasításokkal irányítsunk. A rendelkezésünkre álló nép vezetéséhez a természeti erőket, a környezet alakulását kell segítségül hívnunk, bár néhány alapfokú parancs ennek ellenére is elérhető.

Megérkezett a Godus már Androidra is

Megérkezett a Godus már Androidra is

Ahogyan az általunk irányított civilizáció fejlődik, mi magunk is egyre erősebbek leszünk. Megáldhatunk egyes területeket, ezáltal növekszik azok lakossága, egyre több ember imádkozik, aminek köszönhetően az erőnk tovább növekszik.

Android telefon tesztek és hírek: napidroid.hu (Nézd meg!)

Természetesen, ahogyan az egy isteni játéktól el is várható, lehetőségünk van arra, hogy különböző természeti katasztrófák formájában jelét adjuk haragunknak. A grafika szándékosan nem nyújt teljes vizuális élményt, sokkal inkább egyfajta pasztell festményre emlékeztet a képi világ, ennek ellenére remek látványt és élményt nyújt.

A játék egyelőre ingyenesen elérhető, bár lehetőséget ad alkalmazáson belüli vásárlásokra is, azonban ezek nélkül is teljes körű, élvezetes játékélményt kapunk, ami nem is meglepő, hiszen a fejlesztők Kickstarteren a félmillió fontos célt két évvel ezelőtt könnyedén megugrották.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada