Karácsonyi dekorálás otthonunkban

Közeledik a Karácsony, ilyenkor nincs olyan család, akinek a tagjai ne válnának lakberendezőkké, és ne alakulna át ünnepivé az otthon. Lássunk pár dekorációs ötletet!

Klasszikus dekortermékek

Ilyenkor előkerülnek a klasszikus dekorációs kellékek a lakásokba, a különféle égősorok, színes boák, fényfüzérek. Gyakran függesztenek fel az ajtókra koszorúkat is, vagy tesznek az asztalra. Elmaradhatatlan kellékei az ünnepeknek a gyertyák, a különféle mécsestartók. Az ünnepek színei alapvetően a piros, a zöld, az arany és az ezüst, általában ilyen színvilágú díszek, gömbök kerülnek majd fel a fára is.

Kevésbé klasszikus dekorálás

Amennyiben teljesen egyedi terméket szeretnénk, akkor bizony nekünk kell azokat elkészíteni. Tulajdonképpen csak a képzeleteink szabhatnak határt, hogy mennyire és milyen módon alakítjuk át az otthonunkat. Készíthetünk például falra ragasztható matricát, amely egy karácsonyfát ábrázol, de akár egy befőttesüvegből, némi glicerinből és egy kis csillámló flitterből saját hógömbünk is lehet. Nemcsak az ablakot lehet dekorálni, hanem például lefújhatjuk az előszobai vagy fürdőszobai tükröt is műhóval. Akik nem szeretnének túlságosan sokat babrálni és pepecselni, ők például átfesthetik a különböző dobozaikat ünnepi színűre.

Karácsonyi Dekoráció - Asztaldísz

Karácsonyi Dekoráció – Asztaldísz: ha karácsonyra szeretnél egy igazán gyönyörű dekorációt az asztalra, akkor keresd fel az outletsale.hu weboldalt, fenti kép is onnan van.

Olcsó karácsonyi kiegészítők?

Akik inkább vásárolni szeretnének különféle kiegészítőket, melyekkel fel lehet dobni a lakást, nekik az outlet áruházakban való nézelődés ajánlott. Miért? Ezekben az üzletekben a lehető legkiválóbb minőségű lakberendezési tárgyakat lehet fellelni, ráadásul a „bolti árnál” jóval barátibb áron. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy mint például ruháknál, a lakberendezési tárgyaknak is van elévülési ideje, hiszen jönnek az újabbnál újabb termékek. A régieket ilyenkor nem zúzzák be, hanem továbbítják outleteknek, ahol az eredeti ár töredékéért lehet őket megvenni.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Hozzászólás írása