Így lesz szellősebb a lakás – Praktikus bútorok kicsi terekbe - Építkezés Portál

Így lesz szellősebb a lakás – Praktikus bútorok kicsi terekbe

A bútorgyártás legmodernebb termékei között szereplenek az olyan bútorok, melyek fő funkciójuk mellett tárolási kapacitással is bírnak. Az életmódbeli változások a lakberendezés berkeibe is változást hoztak, melyen keresztül a bútoripar is kénytelen volt új igények kiszolgálására. A praktikusság és esztétikum jelen korunkban a bútorokkal szembeni legnagyobb elvárások.

Manapság nagyon sokan kényszerülnek albérletbe. Emellett a magas ingatlanárak miatt azok, akik lakást vásárolnak sok esetben kénytelenek kis alapterületű otthonban gondolkodni, mert anyagi lehetőségeik nem engedik a többhálószobás, nagy konyhával és nappalival rendelkező lakás megvásárlását. Ma Magyarországon a nagyméretű lakás lassan kezd luxussá válni. A környező országokban sem más a helyzet, sőt, a világ számos pontján az emberek jelentős része nem rendelkezik saját lakással.

Falépcső készítés

Nagyon fontos, hogy a kisméretű albérleteinket vagy saját lakásunkat a lehető legotthonosabban rendezzük be, de legyünk helytakarékosak is. ma már nem kell egyénileg kreatívnak lennünk ahhoz, hogy mindenhol tárolót alakítsunk ki. A bútoripar legmodernebb termékeinek nagy része már az új életmódra gondolva alapvetően kompakt, így vagy úgy átalakítható és tárolóként is felhasználható. Az ágyak régóta ágyneműtartós kivitelben is készülnek, de az ágykeretek alá külön elemként is vásárolhatunk tárolófiókot vagy akár csak dobozokat is. A különböző dohányzóasztalok, kisasztalok is funkcionálhatnak egyben tárolóként is, és ez az ülőalkalmatosságokra szintén igaz.

Természetesen némi kreativitás elkél. Nagyon sok helyet spórolhatunk meg, ha a bejárati ajtó fölé vagy beltéri ajtóink fölé polcot, esetleg kisszekrényt telepítünk. Ezekben a szekrényekben sok olyan holmit rejthetünk el, ami nem mindennapos használatra való és a ruhásszekrényben, kamrában sok helyet foglal, a sarokba állítva pedig rendkívül rosszul mutat.

Galériás lakásokban a lépcső alja is kialakítható tárolónak, hiszen legtöbbször ez egy holt tér, ahová sem szekrényt, sem asztalt, sem pedig kanapét nem tudunk betenni. akár polcos, akár ajtós megoldással, néhány bútorlappal megoldást találhatunk a kis hely és a holttér optimális kihasználására. ha nem akarjuk mi magunk beépíteni a lépcső alját, már rengeteg „A” vonalú vagy egyik felén döntött bútor található a kínálatban.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada