Ezzel a három dologgal építhetjük újjá a párkapcsolatunkat

Minden ember más és más, így nincs két ugyanolyan párkapcsolat sem. Ha azonban több éven át együtt vagyunk, akkor könnyen lehet, hogy kicsit eltávolodunk már érzelmileg egymástól. Ez valamilyen szinten teljesen normális dolog, hiszen megszokott lesz a másik fél társasága. Ezért is tartják sokan úgy, hogy a párkapcsolat valójában olyan mint egy frissen ültetett virág, melyet folyamatosan ápolni kell, akár több éven át.

Ha már évek óta együtt élünk valakivel, természetes dolog, hogy kicsit megszokottá válik a dolog. Nincs már bennünk az a nagy izgalom, hogy vajon mikor tudunk újra találkozni, hiszen minden nap látjuk egymást, a hétköznapi teendők, a sok munka, és az ezzel járó stressz azonban sokszor megakadályozza azt, hogy megfelelő mennyiségű érdemi időt töltsünk egymással. Van néhány egyszerű dolog, melyet ha leszervezünk, akkor szerencsére segíthetünk újra feléleszteni kapcsolatunkat, és ezek a közös programok lehetővé teszik, hogy még inkább össze tudjunk kovácsolódni.

Utazzunk el valahova

Egy nagy utazás tökéletes lehet arra hogy otthon hagyjuk a hétköznapi problémákat, és csak egymásra tudjunk figyelni. Egy közös utazás legjobb módja annak, hogy újra közelebb érezzük magunkat párunkhoz, és kitehetjük magunkat olyan speciális helyzeteknek, melyekkel korábban még nem találkoztunk. Ha egyikünk sem repült meg, akkor szervezzünk le egy repülős utazást, vagy ha éppen párunk nagy álma a hajós utazást, akkor próbáljunk meg ezzel örömet szerezni neki. Az utazásoknak megvan a maga hangulata, mely során közös élményeket, és szép emlékeket is szerezhetünk.

A kettesben töltött idő szóljon valóban csak rólunk!

Fontos, hogy a hétköznapi élet során is legyen időnk egymással foglalkozni. Ezekben az időszakokban pedig ügyeljünk arra, hogy tényleg csak a másik félre figyeljünk, és ne zavarjon ebbe meg minket semmi és senki. Egy közös esti filmezés is tud romantikus lenni, ha nem nézegetjük közbe a mobilunkat, vagy éppen nem egy nagyon fontos üzenetet pötyögünk be valakinek.

Lehetséges hogy úgy tűnik, ezek mind csak fél perces dolgok, viszont nagyon el tudja rontani a kettesben töltött idő hangulatát, ha az egyik fél mindig a mobilját nyomkodja. Tiszteljük annyira a párunkat, hogy naponta pár órára, munkából hazaérve letesszük a mobilunkat, és ha lehetőségünk van rá, akkor egész este hozzá se érünk.

Keressetek egy új, közös hobbit!

A szabadidő kihasználáshoz, és teljes kikapcsolódáshoz mindenkinek szüksége van valamilyen hobbira. Lehet ez férfiak esetében a horgászás, a foci, míg a nők nagy része szeret kreativikodni, olvasni, vagy éppen romantikus sorozatokat nézni. Rendkívül jól összetud két embert újra hozni egy új közös hobbi, melyben mindketten most próbálják ki először magukat. Lehet az valamilyen sport, mondjuk golfozás, vagy éppen teniszezés.

A legjobb tényleg az, ha mindketten kezdők vagytok még a dologban, és akkor közösen tanuljátok majd meg az alapokat. Az új élmények szerzése, és a közös kikapcsolódás rendkívül jól meg tudja erősíteni a kettőtök között kialakult köteléket.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada