Az építőiparban dolgozó férfiak a legszexisebbek

A hölgyek mindig is válogatósak voltak, viszont általában szeretik az egyenruhás pasikat. Most megkérdeztük őket, és elmesélték, hogy melyik szakmákat tartják a legszexisebbnek.

  1. A tűzoltók valahogy mindig a kedvencek listájára kerülnek, valahogy erotikus a tüzet oltó férfiak képe. Persze, nem mindegy, hogy miként néz ki az ember, viszont sokan szexis szakmának tartják. Ehhez hozzátartozik, hogy jó fizikai erőben kell lenniük, ami azt jelenti, hogy nem gyakori az elhízás, de annál inkább látni az izmokat.
  2. A rendőrök szintén hasonlíthatók a tűzoltókhoz, mivel a törtvény nevében járnak el, ez pedig sok hölgyet rabul ejt. Nem véletlen, hogy az érzelmekkel fűtött estéken, mint fantáziajáték is megjelennek a bírságok és a bilincsek.
  3. A hölgyek szeretik azokat a férfiakat, akik a bölcsességet képviselik, ide pedig az irodai dolgozók tartoznak. Persze, nem akárki, de egy ügyvéd vagy egy tanár hamar leveszi őket a lábukról. Itt az öltöny és a nyakkendő sokat segít, meg persze a kötelező ápolt megjelenés.

  1. Szerencsére az építőiparban dolgozóknak sem kell félniük, ugyanis felkerültek arra a bűvös listára. A mérnökök, de azok is, akik puszta kézzel emelnek fel házakat a hölgyek kedvencei. Itt beszélni kell a munkaruháról és a sisakról, ami titkos estéken is jól szokott jönni, ha már beöltözésről van. Azonban ne felejtsük el, hogy a hölgyek azokra a pasikra buknak, akik tisztelettel néznek rájuk, nem a kiabáló munkásokra.
  2. Az orvosok szintén nem maradhat le a listáról, nincs is annál jobb, mint amikor egy helyes pasinak kell elmesélni az aktuális gondjainkat. Itt sokszor a bizalomról is szól a játék, hiszen azért megyünk a kórházakba, hogy segítsenek valamiben. Ráadásul egy jó doktor mellett szó sem lehet az impotenciáról.
  3. Végül, de nem utolsó sorban beszélhetünk a vállalkozókról, akik a bátorságukkal és a különös kisugárzásukkal rabul ejtik a hölgyek szívét és gyakran a fehérneműjét is. Bár, ha jobban belegondolunk, akkor lehet, hogy itt megint csak az a fránya öltöny és nyakkendő lesz a hunyó.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada