Az 5 legszexibb munka, amit egy férfi végezhet - Építkezés Portál

Az 5 legszexibb munka, amit egy férfi végezhet

Nyílt titok, hogy vannak olyan munkahelyek, amik érdekesebbek és izgalmasabbak az átlagnál. Nézzünk pár példát!

Doktor

Az orvostudomány történelmileg nagyon szexi iparág, de vigyázz, ha találkozol egy orvossal, és nem akarsz magányos lenni, inkább fuss el! Amióta elkezdte a tanulmányait, több időt töltött a könyvtárban, így amint elkezd dolgozni, két dologgal tölti az idejét: bulizással és ügyelettel.

Professzor

A tanárok mindig is szexi felmenőkkel rendelkeztek. Bebizonyosodott, hogy aki pódiumon áll, annak exponenciálisan megnő a szexepilje. Készülj fel arra, hogy együtt kell élned valakivel, aki 10 percenként javítja a viselkedésedet.

Építész

Az építészek a stílus és a kultúra aurájával élnek, amely szó szerint a Római Birodalom óta kíséri őket. Valaki, aki képes egy életre szóló épületet megépíteni, első pillantásra ideális szeretőnek tűnik. De vigyázz, az építész megszállottan figyel a részletekre, de nem feltétlenül részletorientált veled szemben.

Vállalkozó / CEO

A pénzügyi, marketing és vállalkozói szakemberek a kedvencek közé tartoznak, ha a szexi szakmákról van szó. Úgy tűnik, hogy az öltöny, az ambíció és a szenvedély – vagy az az elképzelés, amely általában mindhárom elem kombinálásával épül fel – nyújtja azt a plusz pontot, amikor beindul a szerelmi gépezet. De óvatosnak kell lenni, sok itt a csóró ügynök betolakodó, akinek semmi sincs az öltönye mögött.

Újságíró

Az újságírók eleve elégedetlen emberek… Mindig többet akarnak, ezért óvatosan közeledj hozzájuk. Kíváncsiak tudnak lenni (akár túlságosan is), kitartóak és egészségtelenül pontosak, és ha eljön az ideje, akkor egy esetleges exkluzív vacsora helyett inkább egy romantikus vacsorát választanak.

Építőipar

Ha az építőiparból választasz, akkor biztosan fel fog emelni a párod, hogy az ágyba vigyen. Csak arra figyelj, hogy az érdes tenyere ne dörzsölje le a bőrödet, bár mindig bedobhatsz egy kis szuper hidratáló krémet. Az építőiparban dolgozók nemcsak jó felsőtesttel, hanem hatalmas kitartással rendelkeznek.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada