A merevedési zavar a gyenge munkatermelékenységhez kapcsolódik - Építkezés Portál

A merevedési zavar a gyenge munkatermelékenységhez kapcsolódik

Nyolc ország, több mint 52.000 férfi bevonásával készült tanulmánya a fenti meglepő következtetésre jutott, és azt is árnyalja, hogy ezeknek az embereknek rosszabb az életminőségük.

A merevedési zavar a gyenge munkateljesítményhez kapcsolódik

A Pfizer multinacionális vállalat finanszírozta az International Journal of Clinical Practice című folyóiratban megjelent, a merevedési zavarokról szóló tanulmányt, amelyet Irwin Goldstein, a San Diegó-i Alvarado Kórház (USA) szexuális orvostudományi részlegének igazgatója koordinált.

A tanulmány eredményei szerint a merevedési zavar általános előfordulási aránya 49,7 százalék volt!

Az 52.697 résztvevő 40 és 70 év közötti férfi volt Brazíliából, Kínából, Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból. A vizsgálat eredményei szerint a merevedési zavar általános előfordulási aránya 49,7% volt.

Nagyfokú aggodalom a merevedési zavarok miatt

A merevedési zavar értékelése, ahogyan azt a tanulmányban kifejtik, az elmúlt hat hónap során az erekció elérésében vagy fenntartásában tapasztalt nehézségeken alapult. Érdekes, hogy az olyan fizikai munkák, mint az építőipar, ahol folyamatosan mozogni kell, sokkal jobban teljesítettek.

Szignifikánsan magasabb volt a merevedési zavarok aránya azoknál a férfiaknál, akik otthon dolgoztak (7,1%), akik betegen mentek dolgozni (22,5%), akiknek csökkent a munkatermelékenysége (24,8%), és akiknek általános munkaképtelensége volt (28,6%).

Ez a tanulmány azt mutatja, hogy a merevedési zavar továbbra is általános probléma, amely hatással van a munkatermelékenységre és a hiányzásokra. Ráadásul láthatjuk, hogy a baj az egész világon elterjedt.

Nem véletlen, hogy az eredeti Viagra, a kék pirula, amelyet a Pfizer 1996-ban szabadalmaztatott és 1998-ban hozott forgalomba a gyógyszerpiacon a merevedési zavarok kezelésére, dollármilliárdokat hozott a vállalatnak a szabadalmi időszak alatt.

Hozzászólás írása

laurel and wolf best online dispensary canada