A Hedue EM1 lézeres távolságmérő

A Hedue EM1 lézeres távolságmérő egy elengedhetetlenül fontos kellék az építőipari munkások számára, főként a belső munkálatok számára, hiszen a távolságmérő munkatartománya 5 centimétertől kezdődően egészen 50 centiméterig terjed, míg pontossága 1,5 milliméter.

Ideális belső terek, falak, helyiségek, vájatok és olyan terek megmérésére, amelyek esetében a manuális szalagos, vagy más formátumú mérés körülményes, esetleg kivitelezhetetlen lenne.

Milyen szerszámra van szükséged? – Szerszámok megtekintése

Ergonomikus kialakítás, praktikus működés

A Hedue EM1 lézeres távolságmérő ergonomikus kialakítással és sarkított házzal rendelkezik, aprócska mérete – alig 114x47x32 milliméteres a szerkezet – hozzájárul ahhoz, hogy a legszűkebb helyen is nagyon könnyedén elférjen. További előnye, hogy az IP54-es szabványnak és a készüléket borító gumiborításnak köszönhetően a szerkezet védve lesz a portól, a víztől és az ütésektől is.

A Hedue EM1 lézeres távolságmérő

A Hedue EM1 lézeres távolságmérő

Kialakítása mellett a mérőműszer az összes alapvető matematikai műveletet ismeri, ezáltal összeadásra, sőt terület- és térfogatszámításra egyaránt használhatjuk, de a Püthagorasz funkciónak hála akár még a nem látható magasságot is lehetőségünk lesz kiszámolni vele. Az EM1 kiválóan látható és leolvasható kijelzővel rendelkezik, ami sötét helyen is könnyedén használható a bekapcsolható háttérvilágításnak köszönhetően a Hedue terméke képes egyszerre akár 10 mérést is menteni, amelyeket egyetlen gombnyomással azonnal visszahívhatunk, ha szükségünk van az eredményekre.

A Hedue EM1 jellemzői

A Hedue EM1 lézeres távolságmérő ideális társa lesz mindenkinek, aki az építőiparban dolgozik, hiszen a készülékkel a méretek meghatározása csak egyetlen gombnyomás, már amennyiben a mérési tartomány 5 és 50 centiméter közé esik. Alacsony árából kifolyólag a készülék nem képvisel ugyan csúcsminőséget, de mérési pontossága ennek ellenére is 1,5 milliméter, ami ellenőrzésre vagy térfogatszámolásra tökéletesen alkalmas.

Kihajtható végdarabjának köszönhetően használata egyszerű és praktikus lesz, tartozékként elérhető hordozótáskájában pedig mindig megvédhetjük a sérülésektől, a csuklópánttal pedig a hordozást is biztonságossá tehetjük, pláne hogy a 130 grammos súlya miatt szinte nem is érezzük majd, hogy a szerkezet a kezünkben van.

Hozzászólás írása